Image
Header_Dealer_179589
MAAK EEN WINTERCHECK AFSPRAAK
ALL-WEATHER BESCHERMINGSSET 25% VOORDEEL
PLAN BANDENWISSEL

DE SERVICE DIE JE VAN MAZDA MAG VERWACHTEN

 

Als Mazda dealer bewaken wij jouw rijplezier op alle niveaus. Niet alleen door de liefde voor vakmanschap en vakkennis van onze technici, maar ook door gebruik van originele Mazda onderdelen en speciaal voor Mazda ontwikkelde software, materialen en gereedschappen. En niet te vergeten onze service. We slaan onze bevindingen tijdens onderhoudsbeurten nauwkeurig op, je kunt ze altijd inzien via de MyMazda app.

Ook met Mazda Euro Service en onze wisselende seizoens-acties blijf je zorgeloos genieten van je Mazda. Nu en in de toekomst.

Image
179589 AS Q4 2022

All-weather beschermingsset 25% voordeel

Vieze schoenen geen probleem, dankzij jouw all-weather beschermingsset. Dit pakket bestaat uit een water- en vuilafstotende rubberen mattenset en een rubberen kofferbakmat. Nu tijdelijk met 25% voordeel!

Image
179589 AS Q4 2022

Plan nu jouw winterbandenwissel

Nog geen winterbanden? We adviseren je graag over de juiste band voor jouw auto en hebben ook diverse scherp geprijsde band-velg combinaties beschikbaar. Daarmee ben je klaar voor alle weersomstandigheden. Plan snel een afspraak bij ons in.

Image
179589 AS Q4 2022

Maak een afspraak voor de wintercheck

Voorkom verrassingen in winters weer en maak een afspraak voor de wintercheck, want voor maar € 24,95 lopen we jouw Mazda helemaal na op alle belangrijke punten. Daarmee kan je er weer met een gerust hart op uit, zeker wanneer er zich winterse buien aandienen.

Image
5050_werkplaatsafspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Is je Mazda binnenkort toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je gebruik maken van ons aanbod en een afspraak plannen? Dat doe je snel en gemakkelijk via onze werkplaatsplanner.

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 31 december 2022 of zolang de voorraad strekt. Een bandenlabel geeft informatie over de kwaliteitseisen en helpt je in de keuze van de juiste banden voor je Mazda. Bekijk meer informatie over bandenlabels.