Euro mobiliteits service

In binnen- en buitenland nèt dat stapje extra

Uw Mazda brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Onze service is niet beperkt tot landsgrenzen. Met onze vernieuwde Mazda Euro Service bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met nèt dat stapje extra.

Met onze vernieuwde Mazda Euro Service bent u een jaar lang verzekerd voor hulp bij pech binnen heel Europa. Verzorgt Mazda periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto*, dan blijft deze service van kracht. In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal €140,-

De vernieuwde voordelen op een rij:

  • Zeven dagen per week, 24 uur per dag door heel Europa
  • 12 maanden dekking
  • Vervangend vervoer (binnen- en buitenland)
  • Nieuw! Zonder kilometer beperking
  • Nieuw! Inclusief pechhulp voor caravans en aanhangers, indien gekoppeld
  • Nieuw! Kosteloos bij fabrieksonderhoud bij uw Mazdadealer of erkend reparateur.

Is uw Mazda nog in de garantieperiode en is deze voor 31-12-2014 te naam gesteld, dan blijft deze dekkingsperiode ongewijzigd. De per 1 januari 2015 vernieuwde Mazda Euro Service heeft hier geen invloed op.

Neem contact op met uw Mazda-dealer om meer te weten te komen over de voorwaarden of raadpleeg het Mazda Euro Service boekje in uw auto. Voor hulp in Nederland: 088 006 59 00 en in het buitenland: +31 (0)88 006 59 00. *

* Let op: als u geen recht heeft op Mazda Euro Service kan Mazda u geen dienstverlening bieden. Bij onterechte gebruikmaking van deze service worden alle gemaakte kosten (eventueel op een later moment) bij u in rekening gebracht.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel gewoon eventjes (070-3040110).

Hoewel deze pagina met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, zijn we niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Wijzigingen zijn voorbehouden. *Alleen van toepassing op Mazda’s die in DSR geregistreerd zijn en Nederland als eerste land van registratie hebben.

Bereken verzekering


Mazda nieuws

Geen nieuws beschikbaar