Mazda onderhoud

Auto Haagstad – de plek voor uw Mazda Onderhoud

Onze medewerkers zijn goed geschoold en worden met regelmaat op de hoogte gehouden en getraind op de nieuwste ontwikkelingen op autotechnisch gebied. Wij zorgen ervoor dat het voorgeschreven onderhoud correct wordt uitgevoerd. Dit voorkomt bovendien dat onnodige werkzaamheden plaatsvinden en/of onderdelen onnodig worden vervangen.

Wij houden van duidelijkheid. En zeker van duidelijkheid in tarieven. Vandaar dat wij voor elk model Mazda vaste onderhoudsprijzen hebben. Bij ons betaalt u dus een vaste prijs inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij de desbetreffende inspectie- of onderhoudsbeurt horen.

Indien we tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt zaken aantreffen waardoor we reparatie of vervanging aanbevelen, nemen we eerst contact met u op. U ontvangt dan kosteloos een advies en een vrijblijvende prijsopgave. We gaan pas tot verdere reparatie over als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Uiteraard is er, indien gewenst of noodzakelijk, een assortiment vervangend vervoer -in de vorm van huurauto’s of leenfietsen bij ons aanwezig.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel gewoon eventjes (070-3040110).

Bereken verzekering


Mazda nieuws

Mazda nu ook met Apple CarPlay

Lees meer

Prachtig raceweekend in Conrad Mazda MaX5 Cup op uitdagende circuit van Spa/Francorchamps

Lees meer

Mazda CX-5 Occasion van het Jaar

Lees meer

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogen

Lees meer

Mazda bereikt mijlpaal van 50 miljoen voertuigen in Japan

Lees meer