(070) 30 40 110     AUTO HAAGSTAD B.V. / MERCURIUSWEG 15 A / 2516 AW DEN HAAG

Mazda Plus Garantie

Mazda PLUS garantie

Mazda Plus Garantie geeft u de mogelijkheid om tegen een gering bedrag de originele fabrieksgarantie met één of twee jaar te verlengen. Dit is wellicht interessant voor u als u van plan bent om langer dan drie jaar met de auto te rijden of als u veel kilometers rijdt, want Mazda Plus Garantie kent geen kilometerlimiet.

Mazda Plus Garantie kan direct bij aanschaf van de nieuwe Mazda worden meegenomen in het totale aanschafbedrag en dus ook in de eventuele financiering. U kunt Mazda Plus Garantie afsluiten tot maximaal 36 maanden na registratie van het kenteken of tot maximaal 100.000 kilometer.

De garantievoorwaarden zijn precies gelijk aan die van de originele fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat een defect ten gevolge van een materiaal en/of fabricagefout, binnen de afgesproken garantieperiode , kosteloos wordt hersteld.

De Mazda Garantie is aan de auto gebonden en dus overdraagbaar aan de volgende eigenaar. Dit verhoogt de verkoopwaarde van uw auto en is dus, naast zekerheid en zorgeloos rijden, nog een sterk argument om te kiezen voor Mazda Plus Garantie.

U dient uw Mazda volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden. Wij als uw Mazda dealer zijn daarvoor vanzelfsprekend het juiste adres.

Auto Haagstad © 2019 - Alle rechten voorbehouden