(070) 30 40 110     AUTO HAAGSTAD B.V. / MERCURIUSWEG 15 A / 2516 AW DEN HAAG

Schadeservice

Schadeservice

NEEM BIJ SCHADE AAN UW MAZDA DIRECT CONTACT MET ONS OP: WIJ REGELEN ALLES VOOR U!

We hopen niet dat het u overkomt, maar het kan gebeuren dat u met uw Mazda betrokken raakt bij een aanrijding. Natuurlijk is het dan prettig dat uw Mazda, net als u, weer zo snel mogelijk in perfecte conditie verkeert. Zonder onnodige zorgen.

Auto Haagstad is aangesloten bij Mazda Erkend schadeherstel en Schade Garant. Dat wil zeggen dat we aan alle, contractueel vastgelegde, voorwaarden voldoen. Daarmee bent u niet alleen verzekerd van perfecte zorg voor het herstel van uw Mazda, maar ook van een vlotte afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Bovendien kunnen we ook zorg dragen voor een vervangende auto tijdens de reparatie.

Mazda’s zijn voorzien van airbagsystemen in het stuur, in het dashboard, in de stoelen en in de dakstijlen. Maar ook zaken als gordelspanners en antiwhiplesh systemen ontbreken niet. Dit alles vraagt buitengewoon veel kennis van de auto. Reden temeer om voor de Mazda Erkend dealer/reparateur te kiezen als het gaat om (ruit)schadeherstel.


 

Financieringen en verzekeringen

Heeft u behoefte aan een verzekering of een financiering voor uw nieuwe of gebruikte Mazda? Dan ben u bij Auto Haagstad op de juiste plek. Wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte aanvragen met uitstekende voorwaarden.

Vraag onze verkoopadviseurs om een offerte. Wij werken onder andere samen met www.finfio.nl en www.bovagautoverzekering.nl.
 

Wilt u weten wat uw eventuele maandlasten zijn? Klik dan hier.

Auto Haagstad © 2019 - Alle rechten voorbehouden