(070) 30 40 110     AUTO HAAGSTAD B.V. / MERCURIUSWEG 15 A / 2516 AW DEN HAAG

De 100% elektrische crossover van Mazda

De nieuwe Mazda MX-30

Nu de extra royale First Edition uitvoering voor slechts €33.990

Groot nieuws

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is bij ons in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts €33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf €82 bijtelling in 2020.

DE RUI­ME ELEK­TRI­SCHE AUTO

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij - in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s - bijzonder ruim.

Het voordeel van elektrisch rijden

De Mazda MX-30 First Edition is precies zoals onze ontwerpers hem bedoeld hebben, met zijn speciaal ontworpen 18-inch velgen, bijzondere kleurcombinaties, keuze uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier. Bij Mazda geloven we in de beste oplossing voor iedereen. Naast steeds efficientere benzinemotoren bieden we nu ook onze 100% elektrische crossover. Heb jij toegang tot groene stroom en rijd je dagelijks minder dan 200km dan is de Mazda MX-30 voor jou. 

Over ons

Je bent altijd aan het juiste adres hier bij Auto Haagstad.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan.

Occasions

Op zoek naar een mooie occasion? Bekijk ons aanbod.

Auto Haagstad © 2019 - Alle rechten voorbehouden