Image
MX-30 Actiepagina
Highlight Euro
Private Lease nu € 375 per maand
Kom in aanmerking voor € 4.000 subsidie
Highlight Sleutel
Dit jaar nog rijden
Contact opnemen

Mazda MX-30 First Edition - Nu € 375 per maand met Mazda Private Lease

Het is zover! De allereerste 100% elektrische auto van Mazda staat bij ons in de showroom! En om dat te vieren geldt de hele maand september een spetterende actie! De Mazda MX-30 als First Edition uitvoering rijd je nu tijdelijk voor maar € 375 per maand met Mazda Private Lease!

Ook komt de Mazda MX-30 in aanmerking voor de landelijke subsidie van € 4.000.
Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan, dan kun je dit jaar nog rijden!

 

Image
Mazda MX-30

Nu € 375 per maand met Mazda Private Lease!

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. De Mazda MX-30 is als First Edition uitvoering zeer rijk uitgerust, met onder andere:

  • 18-inch lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera
  • Uitgebreid multimediasysteem voorzien van Apple CarPlay

En een breed scala aan comfort- en veiligheidsopties.

Het allermooiste is misschien wel dat als je hem nu bestelt, je nog dit jaar kunt rijden! Speciaal voor de maand september kan dit al voor € 375 per maand met Mazda Private Lease!

Bovenop dit actietarief komt de MX-30 ook in aanmerking voor de landelijke subsidie van € 4.000. Dat scheelt je de eerste 4 jaar zo'n € 83 per maand.

MAZDA MX-30 HIGHLIGHTS

100% ELEKTRISCH

RUIME CROSSOVER

HOGE INSTAP

HOOGWAARDIGE VEILIGHEIDSUITRUSTING

GEEN CO2 UITSTOOT

BROCHURE / PRIJSLIJST

INTERESSE IN DE MAZDA MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30 Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type

DISCLAIMER

Mazda MX-30 vanaf € 33.990. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. De Mazda MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in beperkte oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl. De genoemde subsidie is vermeld naar de situatie per 1 september 2020. Wijzigingen zijn niet uitgesloten. Mazda Motor Nederland en de Mazda dealer zijn niet aansprakelijk voor gebruik van deze informatie in individuele situaties of het niet kunnen aanvragen/verkrijgen van de subsidie. Zie voor actuele informatie en voorwaarden: www.mazda.nl.

 

Aanbod enkel geldig tot een uiterste offertedatum van 1 oktober 2020 met uiterste registratiedatum van 31 december 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief energiekosten en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod.