Image
Mazda2 hero

Pech & Schade

Image
mazda schade

Mazda erkend schadeherstel en schadegarant

Schade aan je auto, daar zit je niet op te wachten. Gelukkig kun je voor schadeherstel altijd bij ons terecht. Wij nemen alle zorgen omtrent het herstel uit handen terwijl jij in de tussentijd met een vervangende Mazda door kunt met je dagelijkse bezigheden. Ondertussen herstellen onze getrainde technici uw auto conform fabrieksvoorschriften en uitsluitend met originele onderdelen. Uiteraard krijg je bij ons maar liefst 4 jaar garantie op de reparatie van het herstel.

Image
Mazda pechhulp

pech

PECH MET UW MAZDA?

Jouw Mazda brengt je moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Onze persoonlijke service beperkt zich dan ook niet tot de landsgrenzen. Met Mazda Euro Service ben je altijd verzekerd van snelle hulp bij pech, 7 dagen per week, 24 uur per dag, waar in Europa dan ook. Je wordt direct geholpen door mensen die jouw Mazda kennen en dus precies weten wat er moet gebeuren om je weer veilig op weg te helpen. En als het nodig is, krijg je vervangend vervoer. Zelfs in je eigen woonplaats!

Indien je het onderhoud van jouw Mazda bij Auto Haagstad laat uitvoeren, dan registreren we dat in het Digitale Service Register (DSR). Je kunt dan weer 12 maanden rekenen op de zekerheid van Mazda Euro Service!

Auto Haagstad is:
Enthousiast
Vakkundig
Servicegericht

Pech of schadeherstel nodig?

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Aanhef
Image
Maurice Antonisse

Maurice Antonisse

Aftersales manager