Image
mazda service

Onderhoud

Voordelen van service en onderhoud bij Auto Haagstad

Vakbekwame monteurs

Reparatie en onderhoud

Ruime werkplaats

Eerlijk advies

Image
Servicebord

Mazda onderhoud bij Auto haagstad

Door middel van onze online afspraaktool kun je zelf een afspraak inboeken, op een moment dat het jou schikt. Je kunt tevens aangeven of je in onze koffie corner met heerlijke koffie en WiFi wilt wachten, of dat je een vervangende auto wenst.

Mazda dealer Auto Haagstad geeft jouw auto het beste onderhoud en de meeste service tegen de eerlijkste prijs. Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur om jouw auto up to date te houden. Uiteraard verwerken wij uitsluitend originele onderdelen. Of het nu gaat om een kleine of grote beurt, de APK, een bandenwissel of een schadeafhandeling, je bent bij Auto Haagstad altijd aan het juiste adres.

Image
Team Auto Haagstad

AUTO HAAGSTAD – DE PLEK VOOR UW MAZDA ONDERHOUD

Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden met regelmaat op de hoogte gehouden op de nieuwste ontwikkelingen op autotechnisch gebied. Auto Haagstad zorgt ervoor dat het voorgeschreven onderhoud correct wordt uitgevoerd bij uw Mazda. Dit voorkomt bovendien dat onnodige werkzaamheden plaatsvinden en/of onderdelen onnodig worden vervangen. 

Transparantie staat hoog bij ons in het vaandel. Wij houden van duidelijkheid. En zeker van duidelijkheid in tarieven. Vandaar dat wij voor elk model vaste onderhoudsprijzen hanteren. Bij ons betaal je dus een vaste prijs inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij de desbetreffende inspectie- of onderhoudsbeurt horen.

 

Auto Haagstad is:
Enthousiast
Vakkundig
Servicegericht

Service of onderhoud inplannen?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Maurice Antonisse

Maurice Antonisse

Aftersales manager