Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

Rijklaar vanaf
23.990
Bijtelling p.m. vanaf
164
Private lease p.m. vanaf
409

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.

 

Mazda2 highlights

Hoge veiligheidsscore

Groen energielabel A

Rijke standaarduitrusting

slimme veiligheidssystemen

Hybrid

UITGELICHTE UITVOERINGEN

Image
Mazda2 Hybrid Pure

Mazda2 Hybrid Pure

Plus pakket, 1.5L, benzine, 116pk, CVT
Rijklaar vanaf
25.090
Private lease p.m. vanaf
Op aanvraag
Bijtelling p.m. vanaf
171
Contact opnemen
Image
Mazda2 Hybrid Agile

Mazda2 Hybrid Agile

1.5L, benzine, 116pk, CVT
Uitvoering met:
• 15-inch lichtmetalen velgen, Silver
• Luxe zwart stoffen interieur
• Achteruitrijcamera
• Stuurwiel en stoelverwarming voor
Rijklaar vanaf
26.190
Private lease p.m. vanaf
435
Bijtelling p.m. vanaf
179
Contact opnemen
Image
Mazda2 Hybrid Select

Mazda2 Hybrid Select

Panoramisch zonnedak, 1.5L, benzine, 116pk, CVT
Rijklaar vanaf
31.290
Private lease p.m. vanaf
Op aanvraag
Bijtelling p.m. vanaf
213
Contact opnemen
Kom er al jaren. Transparante manier van werken, goede communicatie, nooit onredelijke prijzen, altijd voorkomend en klantvriendelijk. Uitstekende...
Stephan Boks
Den Haag
Auto Haagstad is:
Enthousiast
Vakkundig
Servicegericht

Prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda2 Hybrid.

Mazda2 Hybrid Prijslijst

DE MAZDA2 HYBRID: AANGENAAM EFFICIËNT

De Mazda2 Hybrid is lekker compact en van binnen is de auto meer dan compleet.

De Mazda2 Hybrid is standaard uitgerust met een automaat. Niet zomaar een automaat, maar een ‘Continue Variabele Transmissie’ (CVT). Deze speciale automaat helpt je om zo zuinig mogelijk te rijden, maakt de Mazda2 Hybrid extra wendbaar in het verkeer en zorgt ervoor dat de benzinemotor en elektromotor naadloos kunnen samenwerken. Hierdoor is de Mazda2 Hybrid uiterst efficiënt. Samen zorgen ze voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Het resultaat is een verbruik van slechts 1 op 26,3* en een groen A-label. En toch biedt de combinatie van motoren een vermogen van maar liefst 116pk.

Dankzij slimme veiligheidssystemen scoort de Mazda2 Hybrid als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse. Zo is de Mazda2 Hybrid standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en een breed pakket aan veiligheidssystemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Keep Assist, en Traffic Sign Recognition.

Image
Mazda2 Hybrid

DE MAZDA2. ALS GEGOTEN

De vernieuwde Mazda2 zit als gegoten. Mens en machine in perfecte harmonie, daar is de Mazda2 een goed voorbeeld van. Sterker nog, in dit compacte model komt het beste van Mazda samen. Of je 'm nu kiest om de techniek of het design: de Mazda2 is standaard rijk en compleet uitgerust.

Interesse in de Mazda2 Hybrid

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda2 Hybrid. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

Disclaimer

Mazda2 Hybrid 2022 vanaf € 24.690. Gemiddeld verbruik Mazda2 Hybrid 2022 van 3,8 tot 4,0 liter per 100 km / van 26,3 tot 25 km per liter / CO2-uitstoot van 87 tot 92 g/km. Alle technische gegevens zijn onder voorbehoud van de officiële homologatie en kunnen mogelijk nog aangepast worden. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 29 september 2022 t/m 31 december 2022, uiterlijke registratie 31 maart 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

 

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 september 2022 tot en met 31 december 2022, eerst mogelijke registratie na 1 september 2022 en uiterlijke registratie 28 februari 2023 bij beschikbaarheid in 2022. Uiterste registratie bij beschikbaarheid in 2023, vraag uw dealer naar de voorwaarden. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Meerprijs kilometer maximaal € 0,1210 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0391. De maandbedragen zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, en zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.