Garantie

Image

Mazda fabrieksgarantie

Het gevoel dat jouw Mazda je gaf tijdens de eerste rit vergeet je waarschijnlijk nooit meer. Om dat gevoel vast te houden, biedt Mazda je 3 jaar lang fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km. Wij gebruiken bij garantiereparaties uitsluitend originele onderdelen, zodat jouw Mazda de kwaliteit behoudt die hij had toen jede eerste keer achter het stuur zat. En jouw Mazda blijft stralen zoals in die eerste kilometers met onze lakgarantie van drie jaar (zonder kilometerbeperking) en de garantie tegen doorroesten van binnenuit van maar liefst twaalf jaar.

Image
Mazda6_combi_hero_crop_2019

Mazda plus garantie

Met Mazda Plus garantie geniet je ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houd je dat onbezorgde gevoel langer vast. Want het voorkomt vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. Je geniet namelijk één of twee jaar langer van extra zekerheid*. Je betaalt geen eigen risico bij reparatie en de garantie is overdraagbaar, waardoor de restwaarde van jouw Mazda wordt vergroot.

Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en je kunt deze op elk gewenst moment tijdens de fabrieksgarantie afsluiten.

*Mazda Plus garantie heeft een looptijd van 12 of 24 maanden met een maximum van respectievelijk 120.000 of 150.000 gereden kilometers.

Auto Haagstad is:
Enthousiast
Vakkundig
Servicegericht

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Angelique van Hest

Angelique van Hest

Administratie